torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Bryggen Panorama i Måløy



D
et er UNU Eiendomsutvikling AS som står bak ombyggingen av den gamle Domsteinbuda i sentrum av Måløy til leiligheter. Innen utgangen av april skal alle de 27 leilighetene være ferdig til innflytting. I skrivende stund er det kun tre lyse og moderne leiligheter som ikke er solgt i Bryggen Panorama.

De tre som fremdeles er ledig er på henholdsvis 63, 72 og 117 kvadratmeter. Den største leiligheten i komplekset er derimot solgt – for 12 millioner kroner. Den er på 288 kvadratmeter, og har en uteterrasse på nesten 90 kvadratmeter.  Leiligheten er sørvendt med sol og utsikt mot havnen og skipstrafikken. Så langt den dyreste leiligheten som til nå har blitt solgt i Sogn og Fjordane.

Bryggen Panorama var det første store prosjektet i regi av UNU Eiendomsutvikling AS. Det tok forholdsvis lang tid før det var solgt nok leiligheter til byggingen kunne starte opp, men etter byggestart tok salget av. I tillegg til leilighetskomplekset omfatter prosjektet også opparbeidelse av utearealer samt rehabilitering og ombygging av en frittstående lagerbygning. Denne vil inneholde en gjesteleilighet, avfallsrom og sportsboder til hver leilighet. Dette tilleggsbygget skal eies og forvaltes av sameiet.

Klikk på modulene under og les mer om de som er engasjert i byggingen av Bryggen Panorama:

























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies