fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Statens vegvesen i Steinkjer



Statens Vegvesen, Steinkjer, hadde behov for større lokaler og ønsket effektive arbeidsplasser med fleksible kontorløsninger. Det eksisterende bygget ble oppført i tre faser i 1967, 1976 og i 1984. 

Nå er det bygget et tre-etasjes tilbygg til kontordelen, og kantinen i 1. etasje er utvidet for å gi plass til alle ansatte. Det er foretatt branntekniske tiltak og installert nye heiser som tilfredsstiller kravene til universell utforming. Kontorarbeidsplassene i den eksisterende bygningsmassen er tilpasset fremtidige arbeidsformer, ventilasjonsanlegget er fornyet og oppvarmingskilden utskiftet. Fasaden på eksisterende bygningsmasse er rehabilitert med nye vinduer og isolasjon i yttervegger og tak. Både tilbygget og eksisterende bygg skal oppnå passivhuskvalitet i henhold til NS 3701.

Statens Vegvesen har i byggetiden holdt til i kontorbrakker, mens trafikkstasjonen og kontrollhallen har vært i full drift. 

Tilbygget er 900 kvadratmeter og byggestart var sommeren 2014. Den 21. november 2016 blir bygget overlevert og Statens Vegvesen, Steinkjer, kan ta det i bruk igjen etter brakketilværelsen.

Statens Vegvesen vil da ha fått et bygg for fremtiden, og vi gratulerer med ny tilværelse etter rehabiliteringen og nybygget.

Byggherre har vært Statsbygg og totalentrepenør har vært HENT AS, Trøndelag.

Vi gratulerer Statens Vegvesen!


Klikk på modulene underfor å lese mer om de involverte aktørene:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies