torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Expert-kjeden etablerer seg på Åndalsnes



E
lektronikk-kjeden Expert etablerer seg nå på Åndalsnes. Nærmere bestemt i Raumasenteret. Tilbygget til senteret på 700 kvadratmeter, hvorav 500 kvm butikk og 200 kvm lager, ligger på vestsiden av Raumasenteret.


Totalentreprenør Consto Surnadal hadde byggestart like etter fellesferien i år. Målsetningen er at butikken kan åpne på onsdag i uke 47 – til ”Black Friday-salget”. Tilbygget er oppført i stål og sandwich,og har store glassflater mot vest.

Expert-butikken blir den 12. butikken i senteret, som ligger sentralt og lett tilgjengelig like ved E 136 på Øran. Expert Norge har i skrivende stund 118 butikker i Norge, fordelt over hele landet, fra Vadsø i nord til Mandal i sør. Av disse er 62 Expert-butikker eid av Expert Norge AS og 56 Expert-butikker er handlereide butikker med Expert-profil. I Møre og Romsdal finner vi i dag ni Expert-butikker. Kjeden har i dag 1320 ansatte.

Expert har en sterk internasjonal tilknytning gjennom medlemskap i verdens største salgsorganisasjon innen forbrukerelektronikk, Expert International og Expert Global. På verdensbasis representerer Expert i dag mer enn 8000 butikker.

Det norske Expert AS ble dannet i 1962 av 46 norske elektroinstallatører og ble etablert under navnet EILAG. I dag er selskapet organisert som et konsern og har sitt hovedkontor på Gjelleråsen like nord for Oslo.

Vi gratulerer tiltakshaver med ny Expert-butikk og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies