lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Ombygging av Ørsta brannstasjon



Hovedentreprenør Søvik & Skåravik har hatt ansvaret for ombyggingen og tilbygget til Ørsta brannstasjon, som overleveres byggherre Ørsta kommune i uke 45. Ose Ingeniørkontor har vært arkitekt, bygge- og prosjekteringsledelse.
En av grunnene til ombyggingen av Ørsta brannstasjon var blant annet at de nye brannbilene ikke kommer inn i den tidligere vognhallen. Kommunen har bestilt ny hovedbrannbil som blir levert i mai neste år, sier brannsjef i Ørsta kommune Einar Ytre-Hauge.

AcryliCon AS har levert industrigulvet ved brannstasjonen. Ellers har det vært engasjert lokale underentreprenører som Elektroservice AS som har utført alle elektro- og elektrotekniske installasjonene, sanitæranlegget er levert av ØB Rør AS og taktekkingen er utført av Ditt Tak AS.

Det samlede arealet, etter at deler av den gamle vognhallen er revet og bygd ny i høyde og lengde, er på 500 kvadratmeter. Brannvesenet disponerer fire biler. Foruten ny vognhall er det bygd
 garderober med toalett og dusj. Det er også et markert skille mellom ren og uren sone i bygget.


Den nye brannstasjonen til 11 millioner kroner vil være optimal for sitt bruk, og vil gi gode arbeidsvilkår for de 21 personene som er tilknyttet stasjonen. Ørsta kommune er tilknyttet Møre og Romsdal 110 sentral KF, som har base ved Ålesund brannstasjon.

Vi gratulerer Ørsta kommune med ny brannstasjon og takker for oppdraget!


Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies