fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Volvo Maskin Service bygger nytt i Molde



V
olvo Maskin AS er Norges største leverandør av anleggsmaskiner og service-/logistikktjenester knyttet til dette i Norge. Mange tusen maskiner er levert til det norske markedet gjennom årene. Hovedkontoret for Volvo Maskin AS ligger på Kolbotn.


Volvo Maskin Service flytter sin virksomhet fra Åndalsnes til Molde for å komme nærmere kundene – og for å vokse. I september står det nye servicebygget i Årødalen ferdig.

Nybygget som inneholder verksted, lager og kontorer er på 850 kvadratmeter. I tillegg kommer en miljøstasjon i form av et utbygg på baksiden av nybygget.

I det nye bygget vil det utføres klargjøring av nye maskiner,  samt å kunne utføre alle typer reparasjoner av anleggsmaskiner inklusiv sveising av skuffer og annet.
Det vil også utføres reparasjoner av alle merker og typer anleggsmaskiner, og ha delelager med utsalg  for deler til Volvo anleggsmaskiner, gravemaskin tenner, koster, slitestål og det markedet måtte trenge.
 
Tilknyttet til avdelingen er det i dag 8 mekanikere, (2 av disse vil jobbe inne på verkstedet, og resten vil betjene kundene ute i felt som før), en serviceleder og to ansatte for å betjene delelageret..
Alle ansatte gleder seg til å flytte inn i nye og tidsriktige lokaler.

Totalentreprenør Nidaros Entreprenør AS hadde byggestart i februar i år.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies